Diplome acordate Eco Clean

MANAGEMENT AL CALITATII

MANAGEMENT DE MEDIU

MANAGEMENT AL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE


21 de centre la dispoziția dumneavoastră

15 ANI DE EXPERIENTA
IN BENEFICIUL DUMNEAVOASTRA!

Client fidel reducere 20%

Servicii curatare covoare,  spalare covoare si mochete

Spălătorie haine si curățătorie chimică ecologică EcoClean

Spalatorie lenjerie hoteluri

Spalatorie covoare, mochete si curatatorie covoare, mochete

Curatatorie haine din piele

Scos pete haine

Servicii curatenie profesionala pentru birouri, apartamente, firme, hale si alte imobile

Prin serviciul de spalatorie covoare si mochete va stam la dispozitie cu o echipa profesionala si echipamente de ultima generatie, pregatite sa readuca la viata orice tip de covor sau mocheta. Linia automata profesionala  de spalare covoare si curatare covoare este de ultima generatie, calitatea spalarii covoarelor  fiind foarte buna.

Termenul de spalare curatare covoare si mochete este de : 3 zile lucratoare in regim normal si 2 zile lucratoare in regim de urgenta..  Zilele lucratoare sunt: Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri .

In procesul de spalat si curatat covoare si mochete folosim o linie de spalare si sisteme inovatoare de extractie a murdariei si petelor cu produse de curatatorie chimica ecologica, rezultand in eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si mirosurilor neplacute, precum si intr- o curatare in profunzime a fibrelor, evitandu- se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne.

Linia de spalat covoare si curatare covoare este complet automatizata si de ultima generatie (in Muntenia si  Bucuresti sunt doar doua astfel de linii de spalare), rolul operatorilor fiind de a analiza covoarele si natura eventualelor pete si de a decide programul de lucru pentru linia automatizata de spalat si curatat covoare si de a supreaveghea intreg ciclul de spalare.

Pentru a va bucura pentru un timp indelungat de culorile vii si de aspectul de nou al covoarelor si mochetelor  dumneavoastra va recomandam o spalare si curatare periodica a covoarelor.

Cum trebuie sa procedati pentru a beneficia de serviciul nostru de spalat covoare si curatat covoare si mochete.

Nimic mai simplu! Le aduceti la unul din cele peste 21 de centre de spalare haine si covoare, curatare haine si covoare,  din Bucuresti, Ilfov si Ploiesti ale curatatoriei chimice si spalatoriei ECO CLEAN.

Sau..

Sunati la telefoanele 021.211.93.35, 021.210.60.16 si 021.210.11.19, unde un operator al spalatoriei- curatatoriei chimice ecologice ECO CLEAN va prelua comanda dumneavoastra si o va inainta unuia dintre soferii societatii noastre, acesta prezentandu- se la domiciliul sau sediul dumneavoastra pentru ridicarea covoarelor si mochetelor.

Sau..

Lansa comanda dumneavoastra online, de unde un operator al spalatoriei- curatatoriei chimice ecologice ECO CLEAN o va prelua si o va inainta unuia dintre soferii societatii noastre, acesta prezentandu- se  in cel mai scurt timp posibil la domiciliul sau sediul dumneavoastra pentru ridicarea covoarelor si mochetelor.

Odata preluata, comanda dumneavoastra va fi dusa la centrul ultramodern de spalare  si curatare covoare detinut de spalatoria- curatatoria chimica ecologica ECO CLEAN de unde in urma prosesului de spalare covoare si curatare covoare acestea vor iesi ca noi.

Covoarele si mochetele vor parcurge urmatoarele etape:

1. Covoarele si mochetele vor fi desfasurate si analizate atent pentru a se observa in detaliu petele si portiunile mai murdare pentru a se aplica solutiile necesare.

2. Covoarele si mochetele vor  fi introduse intr- un utilaj de ultima generatie care, sub supravegherea unui operator, vor fi batute si aspirate automat, dupa care tot  automat vor trece la procesul de spalare care se face cu niste perii speciale dotate cu senzori si dozare electronica de solutii marca EcoLab (unul din liderii mondiali din domeniu). Odata spalat covorul se mai extrage o parte din apa, dupa care va fi rulat automat si introdus intr- o centrifuga. Covoarele din lana care nu permit spalare cu apa vor fi curatate chimic sau pe baza de spuma activa cristalizanta.

3. Ciucurii vor fi spalati si pieptanati manual.

4. Dupa centrifugare, se va face un control al calitatii spalarii covoarelor si mochetelor, iar daca acesta corespunde, vor fi puse la uscare intr-un cuptor cu temperatura controlata care are rolul de a usca covoarele rapid fara a afecta fibra.

5. In timpul uscarii care dureaza cateva ore covoarele sunt aerate   controlat  pentru a impiedica aparitia oricarui miros neplacut.

6. Dupa uscarea acestora, covoarele si mochetele vor fi pieptanate, periate si ambalate.

7. Odata terminat procesul de spalare si curatare al covoarelor si al mochetelor, acestea vor fi livrate dupa caz, catre unitatile noastre  sau catre domiciliile clientilor.

ECO CLEAN spalatorie haine si covoare si curatatorie chimica ecologica va asteapta cu drag.

ATENTIE ! Pe mana cui incredintati covoarele dvs ? Care sunt capcanele pretului mic si al termenului mare de executie?

    In ultimul timp tot mai multe firme spala si curata covoare. Au site-uri foarte frumoase in care descriu tehnologii si procedee de spalare extrem de sofisticate. Din pacate pentru marea majoritate a firmelor realitatea este cu totul alta....Nu conteaza cum si ce tehnologie aplica. Principalul este convingerea clientului ca sunt cei mai buni,  ca au cele mai performante tehnologii si substante, o experienta vasta,etc......realitatea este cu totul alta......in cel mai bun caz au tehnologii si utilaje vechi de 20 - 30 de ani si folosesc detergenti decenti......in marea majoritate a cazurilor covoarele sunt spalate cu furtunul la jet puternic (care distruge fibra) intr-o spalatorie auto printre masini, cu detergenti dubiosi si puse la uscat la soare (procedeu ideal pt decolorarea covoarelor) sau in incaperi insalubre in care uscarea dureaza cateva zile, poate chiar o saptamana (in tot acest timp covoarele putrezesc si capata un miros neplacut).

  Spalatul unui covor sau curatatul profesional al unui covor dureaza in medie  intre 20 si 40 de minute iar logistica  2  zile. Cum va explicati termene de livrare de  5 zile, 7 zile, 10 zile sau 15 zile?

  O alta categorie de firme gasite pe net sunt simpli intermediari, care vin la sediul dumneavoastra va ridica covorul si apoi sunt greu de gasit. Cum procedeaza? De obicei au o prezentare impecabila pe net in care prezinta tot felul de utilaje si servicii  dar in realitate nu au nimic si apeleaza la diverse firme, de regula cele mai ieftine, care nu pun accentul pe calitate ci numai pe pret. In cazul in care intermediarii nu au datorii catre firmele care le spala si astfel covoarele dvs scapa de sechestrare, la livrarea acestora veti constata ca miros urat,  sunt rupte, imbacsite si mai murdare decat erau initial.

 O alta categorie de firme spala si curata covoare astfel: spalare uscata (cu spuma) sau  spalare umeda (cu injectie -extractie)

  Acest procedeu este indicat numai pentru acele covoare si mochete care nu pot fi transportate.

  Dezavantajele acestui tip de spalare sunt: spalarea este superficiala, de suprafata si o mare parte din praf ramane in covor sau mocheta. Covorul ramane imbacsit, miroase urat si ramane plin de spuma uscata. Cum se poate verifica asta? Simplu. Frecati cu o perie si multa apa un colt de covor si veti constata cum se va umfla spuma ramasa.