Diplome acordate Eco Clean

MANAGEMENT AL CALITATII

MANAGEMENT DE MEDIU

MANAGEMENT AL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE


21 de centre la dispoziția dumneavoastră

15 ANI DE EXPERIENTA
IN BENEFICIUL DUMNEAVOASTRA!

Client fidel reducere 20%


Spălătorie haine si curățătorie chimică ecologică EcoClean

Spalatorie lenjerie hoteluri

Spalatorie covoare, mochete si curatatorie covoare, mochete

Curatatorie haine din piele

Scos pete haine

Servicii curatenie profesionala pentru birouri, apartamente, firme, hale si alte imobile

Spalare haine, Spalare lenjerie, Spalare rufe, Spalare covoare, Curatatorie haine piele, Curatatorie haine blana, Curatatorie confectii si alte textile - ECO CLEAN spalatorie haine ecologica si curatatorie haine chimica ecologica va ofera In cadrul serviciului de spalat haine si curatat haine, experienta sa de 16 ani care se materializeaza prin profesionalismul desavarsit pus in practica in procesul spalarii si curatarii camasilor, rochiilor, pantalonilor, sacourilor, paltoanelor, costumelor, gecilor si puloverelor dumneavoastra. Utilizand echipamente de spalatorie haine si curatare haine performante si detergenti chimici ecologici garantam rezultate impecabile, fara pete, la fiecare spalare sau curatare, fara ca aspectul sau rezistenta tesuturilor sa fie afectate. Pentru o deservire completa a nevoilor clientilor nostri, asiguram si servicii de calcare profesionala a hainelor utilizand prese de abur performante, astfel incat rufele se vor sifona mai greu, mentinandu-si forma de la o spalare la alta. In cazul in care nu sunteti pe deplin multumiti de calitatea serviciilor prestate, firma noastra se obliga a repeta curatatoria fara alte costuri suplimentare din partea dumneavoastra.
Pentru comenzile la domiciliu ECO CLEAN spalatorie haine si curatatorie haine ecologica va asigura  transportul  gratuit indiferent de cantitate. ECO CLEAN este solutia ideala avand cel mai bun pret raportat la calitate pentru serviciile de Spalatorie haine, Spalatorie rufe, Spalatorie lenjerie, Spalatorie covoare, Curatatorie haine, Curatatorie haine piele si blana, Curatatorie chimica ecologica.

Covoare si mochete - Prin serviciul de spalatorie covoare si mochete va stam la dispozitie cu o  linie profesionala de spalat si curatat covoare si mochete, automatizata, de ultima generatie  pregatita sa readuca la viata orice tip de covor sau mocheta. In procesul de spalare utilizam numai sisteme inovatoare de extractie a murdariei si petelor cu produse de curatatorie chimica ecologice si spalatorie, rezultand in eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute, precum si intr-o curatare in profunzime a fibrelor, evitandu-se totodata deteriorarea acestora si a tesuturilor interne. Avem o experienta de 16 ani in curatat si spalat covoare pe care o punem la dispozitia clientilor.Pentru a va bucura pentru un timp indelungat de culorile vii si de aspectul ca nou al covoarelor dumneavoastra va recomandam o curatare periodica a acestora.
Pentru serviciul de spalat si curatat covoare si mochete transportul este gratuit pentru comenzile din Bucuresti, llfov si Ploiesti.
Tehnologia ultraperformanta a liniei profesionale de spalat si curatat covoare si mochete ne permite termene de livrare foarte scurte.  In regim normal de lucru termenul este de  3 zile lucratoare si in regim de urgenta termenul este de 2 zile lucratoare.

Citeste mai mult despre serviciul de curatare si spalare covoare si mochete

Lenjerie - In procesul de spalare a lenjeriilor, precum cearsafuri, fete de perne si prosoape, utilizam o serie de detergenti, aditivi speciali si utilaje curatatorie de ultima generatie cu rezultate superioare calitativ atat din punct de vedere estetic cat si in ceea ce priveste igiena. In combinatie cu apa dedurizata care elimina complet depunerile de calcar, permitand ca rufele sa fie mai pufoase si mai albe, detergentii utilizati au fost special selectati pentru eficienta in scoaterea petelor si murdariei zilnice, care se depun mai greu, fiind de asemenea mai usor de indepartat la urmatoarea clatire. Acest tip de spalatorie conduce la eliminarea bacteriilor si alergenilor, responsabili pentru diverse probleme la nivelul cailor respiratorii si ale dermei. Pentru un transport usor si o depozitare eficienta acasa, lenjeriile spalate si calcate va vor fi livrate impachetate compact.

Cojoace si haine de piele - Prin serviciul de curatatorie haine piele si cojoace firma noastra se angajeaza sa ofere rezultate impecabile fara modificari sau deteriorari ale culorilor sau altor caracteristici ale produselor. Datorita complexitatii procesului de curatare, utilizam detergenti chimici si aditivi speciali, precum si aditivi de fixare a culorii emoliere a pielii. Echipa noastra de spalatorie haine si curatatorie haine piele va incerca pe cat posibil sa aduca si cele mai afectate haine de piele la starea lor originala.

Perdele si draperii - Pentru a obtine cele mai bune rezultate, fara modificari ale dimensiunilor sau ale coloritului, alegerea produselor de curatat se face in functie de textura si compozitia perdelelor sau draperiilor si, dupa caz, prin pretestarea acestora intr-o zona care nu este la vedere. Pentru o curatare delicata dar in profunzime a fibrelor utilizam detergenti si solventi speciali, care elimina praful, petele si mirosurile neplacute si care redau culorile originale ale produselor. Dupa aceasta curatatorie ecologica, perdelele si draperiile dumneavoastra vor arata ca noi si vor avea un tuseu placut, oferind in acelasi timp un aer curat si improspatat incaperii.

Serviciile Ecoclean de curatatorie spalatorie sunt disponibile si pentru comenzi online. Hainele care necesita intretinere pot fi ridicate de la orice adresa din Bucuresti urmand a fi returnate curate si, dupa caz, calcate, tot de catre personalul nostru specializat, chiar la dumneavoastra acasa.